Chocolade Melts Gold - 200 gr

Artikel 12 van 14
€ 8,20 (inclusief btw)
Overzicht

Gebruik de FunCakes Chocolade Melts Goud voor het maken van bonbons, chocolade decoraties, glazuur of als drip of drizzle over taarten en cupcakes. Of dip verse aardbeien in de gesmolten chocolade! De chocolade melts kunnen eenvoudig worden gesmolten in de magnetron of au bain-marie. Ze zijn gemaakt van echte Belgische chocolade. Want wanneer je uren in de keuken hebt gewerkt aan een absoluut hemels showstuk, doe je het niet voor minder dan het beste.

Als je chocolade toevoegt aan gerechten om smaak toe te voegen (bijvoorbeeld bij het bereiden van mousse of bavarois). volstaat het meestal om de chocolade te smelten zonder bovenstaande uitgebreide stappen te doorlopen. Vanwege temperatuurverschillen kunnen de melts tijdens het transport en in de opslag smelten. Ze kunnen nog steeds gebruikt worden, maar kunnen wellicht niet arriveren in de oorspronkelijke vorm. Volg de normale instructies op de verpakking voor de verwerking.

Bereidingswijze: Doe de melts in een voor de magnetron geschikte kom. Smelt op maximaal vermogen (±800W) in de magnetron. Roer elke 15/20 seconden de chocolade goed door, zodat de temperatuur zich gelijkmatig verspreidt. Stop met verwarmen zodra de chocolade bijna volledig gesmolten is (kleine stukjes mogen nog zichtbaar zijn). Blijf roeren totdat de chocolade opgelost is. Let op dat er geen water bij komt!

  • Smelt eenvoudig chocolade met deze FunCakes Chocolade Melts.
  • Deze chocolade kan gesmolten worden in de magnetron of au bain-marie.
  • Kleur: Goud.
  • Bewaaradvies: Droog en donker bewaren, onder de 25°C.
  • Inhoud: 200 gram.

Ingrediënten: cacaoboter, suiker, melkpoeder (vol), lactoseweipoeder (melk), melkpoeder (mager), gekarameliseerde suiker, emulgator: E322 (soja), aroma (vanille), zout.

Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.

© 2012 - 2024 TWINKELCAKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel