Pastrycolour Violeta 250 gr

Artikel 23 van 30
€ 2,95 (inclusief btw)
Overzicht

PastryColours Portugese suikerpasta Violet voor cake design en modelleren.

PastryColours Fondant, of suikerpasta, is ideaal voor het bedekken en modelleren en zorgt voor een stabiele afwerking, zonder scheuren, kruimels en een gladde textuur. Het zorgt voor een stabiele, scheurvrije afwerking en een hoogwaardige textuur, twee van de belangrijkste factoren voor een kwaliteitsresultaat. Aangename vanillesmaak.

Deze suikerpasta is ideaal om nadien te schilderen.

Hoe te gebruiken: hanteren, kneden en uitrollen.

Ingrediënten: Suiker, glucose, plantaardige vetten (palmpit in variabele verhoudingen), stabilisator (E420), water, verdikkingsmiddel (gom, xanthaangom), conserveermiddel (E202), voedingszuur (citroenzuur), smaak- en kleurstof E 151,E124(*); WAARSCHUWING(*): deze kleurstoffen kunnen negatieve effecten hebben op de activiteit en aandachtsspanne van kinderen. Allergenen: glutenvrij, koosjer en halal gecertificeerd. 

Optimale temperatuur: 18 - 25 °C; Maximale relatieve vochtigheid: 40 - 50%. Bewaren op een koele, droge plaats, beschermd tegen licht.

Gecertifieerd Kosher en Halal, glutenvrij.

Herkomst: Gemaakt in de EU.

Inhoud : 250 gr.

© 2012 - 2024 TWINKELCAKE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel